انواع روش های درزگیری پنجره دوجداره

یکی از بهترین و آسا‌ن‌ترین راه‌ها برای کاهش هدر رفت انرژی گرمایشی و سرمایشی، درزگیری پنجره دوجداره است. زمانی که شما دست خود را نزدیک پنجره می‌آورید، اگر احساس کنید که از لابه‌لای درزهای پنجره باد سرد بیرون می‌زند، به این معنی است که زمان درزگیری پنجره ها فرا رسیده است.


یک روش ساده برای فهمیدن وجود درز در پنجره ها، خیس کردن نوک انگشتان و نزدیک کردن انگشت به درزهای پنجره است. با این کار به‌راحتی می‌توانید ورود باد سرد یا گرم را احساس کنید. اما اغلب محل اتصال پنجره با دیوار، همان جایی است که هوا به داخل فضا نفوذ می‌کند.

این مشکل به دلیل عدم عایق‌بندی و درزگیری اصولی و تخریب عایق، تحت شرایط آب و هوایی مختلف رخ می‌دهد. در ادامه روش های درزگیری پنجره دوجداره را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

انواع مختلف درزگیرهای پنجره دوجداره

درزگیرها مدل های مختلفی دارند از قبیل فوم، وینیل، رزین و انواع دیگر می باشند. با توجه به نیاز، نوع درب و پنجره دوجداره و شرایط اقلیمی پنجره ها می توان نوع درزگیر را انتخاب نمود. مدل های وینیلی و رزینی برای انواع درزها و تمام فصول، کاربرد دارند .باز کردن و تعویض آنها نیز به راحتی امکان پذیر است.
درب و پنجره های قدیمی با گذشت زمان آسیب بیشتری می بینند و عایق بندی آنها نیز کمی مشکل تر است. درزگیرهای فومی برای این مدل از پنجره ها گزینه مناسبی هستند. فشردگی بافت این نوع درزگیرها، قابلیت پوشش دهی بالای آنها از مزایای این نوع درزگیرها است. این درزگیرها می توانند درزها را همیشه بسته نگه دارند.
درزگیر فومی در هر چهار طرف قاب کاربرد دارد. در پشت اغلب این نوع درزگیرها چسب وجود دارد تا با چسبیدن بر روی سطح مورد نظر، از ورود و خروج هوا و اتلاف انرژی جلوگیری شود.

روش درزگیری پنجره دوجداره : نوار چسب درزگیر

اولین روش برای انجام این کار، استفاده از چسب مخصوص درزگیر است. که دارای انواع مختلفی می باشد:
نوار فوم : در قسمت‌های داخلی پنجره‌ها، قاب درها و حتی دریچه‌های زیر شیروانی استفاده می‌شود. نوار فوم بهترین چسب درزگیر پنجره است، زیرا کاربردی بوده و نصب راحتی دارد.
کانال V : برای کناره پنجره‌های دو آویز یا کشویی و قسمت‌های بالایی و کناری درب‌ها استفاده می‌شود. چسب کانال V مدت طولانی دوام می‌آورند و پس از نصب از دید پنهان می‌شود.
نمد: برای گرفتن درز پنجره و درب‌ها استفاده می‌شود. هزینه کم و نصب آسان دارند، اما فقط دو سال بیشتر دوام نمی‌آورد. در مواردی که ممکن است در معرض باران یا رطوبت قرار بگیرد بهتر است از نمد استفاده نشود.

چسب های مخصوص درزگیر

هوا از طریق شکاف‌ها و درزهای اطراف پنجره به داخل خانه یا ساختمان وارد می‌شود. درحقیقت، عامل هرگونه نفوذ هوا ممکن است شکاف، سوراخ شدگی ، درز در محل اتصال پنجره‌ها به یکدیگر یا دیوارهای اطراف باشد. یکی از راه‌های گرفتن درز پنجره، استفاده از چسب درزگیر است. مزیت استفاده از این چسب استفاده از آن برای درزهای ریز می باشد، کاری که از عهده نوار چسب و دیگر روش‌ها بر نمی‌آید. برای درزگیری می‌توان از چسب مخصوص یا حتی چسب آکواریوم استفاده کرد. بعد از اعمال چسب، مطمئن شوید که محل را به خوبی تمیز کرده‌اید. خوب است که قبل از اعمال چسب، قاب پنجره‌ها به خوبی تمیز شده باشد.

درزگیری پنجره با فیلم عایق

فیلم عایق شبیه به ورقه‌های پلاستیکی است. برای نصب آن باید ورقه‌ها را به اندازه پنجره بریده و از داخل در محل مورد نظر چسابند.
برخی از افراد تصور می کنند فیلم عایق پنجره فقط برای خنک نگه داشتن محیط داخل در تابستان است. اما باید بدانید که در زمستان، وجود درز در پنجره می‌تواند مقدار قابل توجهی از گرمای داخل محیط را کاهش دهد. برخی از فیلم‌های پنجره می‌توانند گرما را در داخل به دام بیندازند. بسته به نوع پنجره، انواع مختلفی از فیلم‌های عایق در بازار موجود هستند.

فیلم‌های ضخیم‌تر که فیلم امنیتی نامیده می‌شوند از ایمنی بالایی استفاده می‌کنند؛ اگر در منطقه‌ای در معرض طوفان زندگی می‌کنید، فیلم‌های امنیتی از خُرد شدن شیشه‌ها جلوگیری می‌کنند. و در واقع باید گفت هزینه آن‌ها کمی بیشتر از فیلم استاندارد پنجره است.
نصب راحتی دارند و با توجه به هزینه تعویض پنجره‌ها، فیلم عایق گزینه‌ای کم هزینه برای کمک به کاهش گرمای داخل محیط است. اگر اتلاف حرارت بیشتر از آن چیزی است که وجود دارد، تعویض پنجره تنها راه ممکن است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *